Se dice que "El elixir de la vida " es el elixir de la inmortalidad. legendaria poción que garantizaba la vida eterna...metas perseguidas por muchos alquimistas como remedio para curar todas las enfermedades y prolongar la vida eternamente".


MIS HIJOS, SON MI ELIXIR DE VIDA Y HACEN QUE ME SUPERE Y CREZCA INTERIORMENTE CADA DIA. POR ELLOS Y PARA ELLOS ES ESTE BLOG.


17 feb. 2011

AIGUA

I avans de dormir, entre petons de gnomo i petons normals, entre axuxons i abraçadetes, li repeteixo sense parar que vol al bibi i  per fi, una paraula clara, clarissima, AIGUA, i riu en veure que el felicito i li faig festes. Mes petons de gnomo vol, i li dic, i com es diu, i repeteix, AIGUA, i fem festes per premiar l'esforç que suposa dir-la be. Potser no tinc logopeda, potser no l'aconseguiré perque afortunadament no es sort, pero si es qüestió de repeteix les paraules sumament clares, de pasar-me estones de joc amb estones de petites paraules que es repeteixen sens parar fins a fer-les entendibles a oides de tothom i no nomes a les meves, doncs ho faré, perque no sóc la millor mare del món, pero sóc la seva.

No hay comentarios:

Publicar un comentario