Se dice que "El elixir de la vida " es el elixir de la inmortalidad. legendaria poción que garantizaba la vida eterna...metas perseguidas por muchos alquimistas como remedio para curar todas las enfermedades y prolongar la vida eternamente".


MIS HIJOS, SON MI ELIXIR DE VIDA Y HACEN QUE ME SUPERE Y CREZCA INTERIORMENTE CADA DIA. POR ELLOS Y PARA ELLOS ES ESTE BLOG.


14 mar. 2011

deduccions lógiques als 4 anys

I són les deu de la nit.  Una hora fa que em barallo perque es vagi a domir aquest ratolí que no para i no deixar descansar tampóc a la seva germana. Acava al sofa, aqui al meu costat, i no calla. i per fi em mira i em diu, "mama" "mama" i dic queeeee ... quasi amb impaciencia ..  es de nit - diu  ... si - dic ...  el papa es a dormir - diu ...per que de nit...torna a dir i em mira ... i li dic si, i per que dormi li dic ..tothom es a dormir ... i em diu -  es de nit ... si - li dic ...i em contesta - tothom no es a dormir  ... i li dic si perque es de nit ... i em diu ... NOOOO .... molts estan fem nyam .... i yo em contic el riure i es que a sobre te raó ... i continua seriós, sense dormir, parlan fluixet i jugant a cotxes a les deu i mitja de la nit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario