Se dice que "El elixir de la vida " es el elixir de la inmortalidad. legendaria poción que garantizaba la vida eterna...metas perseguidas por muchos alquimistas como remedio para curar todas las enfermedades y prolongar la vida eternamente".


MIS HIJOS, SON MI ELIXIR DE VIDA Y HACEN QUE ME SUPERE Y CREZCA INTERIORMENTE CADA DIA. POR ELLOS Y PARA ELLOS ES ESTE BLOG.


13 jul. 2013

Les vacances

Les vacances han arribat i amb elles els nens marxen a la platja, mentres jo em quedo treballant. A la platja juguen i a la tarda esperen que es faci fosc per anar fer correr la bicicleta amb aquella llum nova que han possat alradere. I ho explica amb aquella alegría que ja m'agradaría veure'l, pero jo he de treballar, encara no em toquen vacances. La calor, i la melangia s'apoderen de mi, i trobo a faltar veure'ls amb els seus sonriures de bon mati. Un bon dia mama i un peto en manquen. Pero queden pocs dies per anar a veure'ls i jugar amb ells a la platja, mentrestant, les seves veus resonen per la casa en aquest silenci que es fa inmenjable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario